JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Maqedoni

Bujar Osmani: BDI më e fortë se kurrë
27.02.2021, 15:29 | S Shtjefni
Blerim Bexheti në mbledhjen e BDI-së
27.02.2021, 14:05 | S Shtjefni
Nuk mbajtën maskën, gjobiten 344 persona
27.02.2021, 13:52 | S Shtjefni
LSDM-ja nuk pranon kërkesat e opozitës
24.02.2021, 18:24 | S Shtjefni
Nuk mbajtën maskën, gjobiten 386 persona
23.02.2021, 10:18 | S Shtjefni
129 raste të reja me COVID dhe 13 viktima
23.02.2021, 10:07 | S Shtjefni