Rreth Nesh

Krijuar më 5 shkurt 2010, JOQ Albania është platforma më e madhe e lajmeve unike, argëtuese dhe sociale në hapësirën shqipfolëse.

Nga vijnë materialet?

Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura dhe ne do të vendosim nëse janë të denja apo jo për tu ndarë me të tjerët.

Gjithashtu, Joq.al funksionon si një rregullator për jetën tuaj, duke promovuar dukuritë pozitive dhe denoncuar ato negative. Ne do të lidhemi me ju, t'ju përfshijmë dhe me shpresë herë pas herë, të ndryshojmë jetën tuaj.