JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania
Të zgjedhura
Më të lexuarat
Të fundit

Të zgjedhura

Të zgjedhura
“Dashuria” e përjetshme e FUSHËS me Bashkinë Tiranë, 100 milionë të tjera për pastrim
Të zgjedhura
Në gjurmët e tezes, nipi i oligarkes Vilma Nushi fut në xhep 180 Milion Lekë nga paratë e shqiptarëve
Të zgjedhura
Ergys Verdho “shpërblen” me 2 miliardë lekë Paqsor Buzin
Të zgjedhura
Rama i ‘preu shiritin’, gati për të kapur qiellin kulla 24-katëshe e Ervin Matës te ish-Ekspozita
Të zgjedhura
Nuk ndalet Mirlinda e AKSHIT, 1.6 miliardë për të “spiunuar” shqiptarët
Të zgjedhura
14 OLIGARKËT MË TË FUQISHËM TË TIRANËS/ Shifrat e frikshme të miliardave që ka marrë secili nga Bashkia
Të zgjedhura
Mirlinda Karçanaj harxhon 560 milionë për Firefox, Chrome dhe mirëmbajtje kompjuterash
Të zgjedhura
Paqsor Buzi dhe Gjikuria bëhen bashkë dhe “kullufisin” 5.5 miliardë nga Dritan Agolli
Të zgjedhura
Skandal në Shëndetësi! Drejtori i Traumës i kursen shqiptarëve 90 mijë lekë, 600 Milionë ia jep oligarkëve
Të zgjedhura
“Çifti” Mirlinda Karçanaj-Ilir Beqaj vazhdojnë “bashkëpunimin”, 130 milionë tender pa konkurrencë
Të zgjedhura
Enkel Joti nuk ia prish qejfin Skënder Lufit/ I kurseu një tender 170 Milionë, e kënaq me 100 Milionë të tjera
Të zgjedhura
Drejtori i Spitalit të Korçës i jep 85 Milionë Lekë për qumësht lope një biznesmeni
Të zgjedhura
Skema që ‘ha’ paratë e popullit/ ‘Pak e shpesh të mos bie në sy’, 1 MLD përfitim nga paratë e shqiptarëve
Të zgjedhura
ARRSH i Ergys Verdhos shpall fituese për 2 miliardë lekë firmën që ofroi rreth 400 milionë më shumë
Të zgjedhura
‘Luftë’ mes oligarkëve të Shëndetësisë për 170 Milion! Çifti Rizaj ‘ha’ Skënder Lufin me ‘klanin e hienave’
Të zgjedhura
Dritan Agolli “gostit” FUSHËN me 5 miliardë lekë, edhe pse ofroi 300 milionë më shumë se konkurrenti
Të zgjedhura
Shteti i jep 300 Milion Lekë Arbër Teqjas! Kush është biznesmeni që zhvati shqiptarët?
Të zgjedhura
Bashkia Tiranë jep 170 milionë tender pa konkurrencë për semaforët
Të zgjedhura
Bashkia Bulqizë i jep 4 miliardë lekë tender, firmës që ofroi gjysëm miliardi më shumë se të tjerët
Të zgjedhura
Vëllai i Agron Kapllanaj, kandidatit më të votuar të PD në Fier, merr 1.85 miliardë lekë tender
Të zgjedhura
Bashkia Tiranë blen makinë varrimi me vlerë 50 milionë lekë
Të zgjedhura
FUSHA “fut duart” dhe në Roskovec, merr 2.2 miliardë nga Majlinda Bufi
Të zgjedhura
Grigor Joti “ua fut” të gjithëve, “kullufit” 2.2 miliard të tjera nga Mirlinda e AKSHIT

Të fundit