JOQ Albania
Home

Mos i hidhni kutitë bosh të cigareve, me to mund të fitoni shumë para
Shkruar nga: | Publikuar më: 29/12/2016 15:13

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

kutite
Të gjithë ju që jeni duhanpirës, e keni menduar ndonjëherë se mund të fitoni para nëpërmjet kutisë se cigareve?

Konkretisht, ato që duhet të ruani nga kutitë janë fletët ngjyrë ari dhe argjendi, të cilat po cilësohen si shumë të vlefshme.

Kështu, në Serbi këto fletë janë shitur deri në 500 euro kilogrami. Zbulimin e ka bërë një 64 vjeçar nga Serbia, i cili mblodhi nëpër kutitë e cigareve këto fletë të cilat i shiti duke fituar një shumë të konsiderueshme.

Burri thotë se një kilogram të fletëve ngjyrë argjendi e shet nga 160euro deri në 500 euro, ndërsa për ta bërë një kilogram i nevojiten deri në 1000 pako të cigareve. Këtë sasi, 64-vjeçari ka thënë se mund t’i mbledhësh për 2-3 ditë në një qytet si Beogradi.