JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Sondazh nga JOQ Albania – Kë do votoni më 25 Prill?
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 16/02/2021 14:24

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Na ndajnë më pak se tre muaj nga zgjedhjet e 25 Prillit, ku shqiptarët do duhet të vendosin për partinë dhe figurat e reja ose të vjetra që do i qeverisin. Partitë të cilat kanë dhe gjasat më të mëdha për të fituar janë ato që kanë qeverisur gjithë këto vite që nga periudha e tranzicionit. Mirëpo, deri në momentin e rezultateve asgjë nuk është e sigurt.

Lidhur me këtë JOQ ALBANIA ka organizuar një sondazh, ku shqiptarët pyeten për partinë që do të votojnë. Sondazhi nuk ruan emrat dhe rezultati paraqitet në përqindje.

Këtu gjeni sondazhin: