JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Profil/ CFO PHARMA, kompania që ka përfituar numrin më të lartë të tenderave nga Sanatoriumi
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: 15/02/2021 17:23

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

CFO PHARMA është kompania që renditet në vendin e parë si ajo me numrin më të lartë si përfituese e prokurimeve publike nga Spitali Unversitar Shefqet Ndroqi. Ashtu si e paraqitëm në artikullin tonë paraardhës, kjo kompani ka përfituar 116 tendera nga ky institucion i Ministrisë së Shëndetësisë me në krye Perlat Kapisyzin.

Në një pasqyrë, bilanc historik të shkurtër të CFO PHARMA, do të vinin re disa statistika hulumtuese për kompaninë me zotërues 100% Nadir Çaushollin.

Kjo kompani e ka vlerën e procedurave të tenderime publike në fushën e shëndetësisë 998 MILIONË LEKË. 306, prej 461 tenderave që ka fituar, cilësohen si REDFLAGS, të përfituar në shkelje për arsye të caktuara.

258.8% është përqindja e tenderave që kjo kompani ka përfituar duke konkurruar me veten, pra si operator i vetëm në garë.

Në vitet 2015-2018, CFO PHARMA ka përfituar transaksione në vlerën mbi 1.5 MILIARD LEKË PA TVSH nga Institucionet Buxhetore të Shtetit.

Në vitin 2019-2020, vlera e derdhjeve nga Thesari i Shtetit për kompaninë e Nadir Çaushollit ka qenë në vlerën 703 MILIONË LEKË PA TVSH.

NADIR ÇAUSHOLLI


*Shënim I: Pjesët e nënvizuara në tekst me ngjyrë të kuqe, janë hiperlinke që të drejtojnë në faqe të tjera, informacione shtesë, shpjeguese në lidhje me lajmin*

© 2020 JOQ ALBANIA Të gjitha të drejtat e rezervuara

Ky artikull është ekskluziv i JOQ ALBANIA, gëzon të drejtën e autorësisë sipas Ligjit Nr. 35/2016, "Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e lidhura me to". Shkrimi mund të ripublikohet nga mediat e tjera vetëm duke cituar JOQ ALBANIA dhe në fund të vendoset linku i burimit, në të kundërt çdo shkelës do të mbajë përgjegjësi sipas Nenit 178 të Ligjit Nr/ 35/2016.