JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

KQZ-ja e Kosovës: Diaspora do të votojë përmes postës
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 13/01/2021 11:38

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë vendit mund të aplikojnë për regjistrim për të votuar përmes postës nga sot e deri më 21 janar. Përmes një postimi në faqen zyrtare, KQZ-ja ka ofruar një link ku janë të publikuara të gjitha informacionet e detajuara se si të aplikohet për regjistrim. “Komisioni Qendror i Zgjedhjeve inkurajon të gjithë qytetarët me të drejtë vote, që jetojnë jashtë Kosovës dhe që i plotësojnë kriteret ligjore përkatëse – që të shfrytëzojnë të drejtën e tyre për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës dhe pastaj edhe të votojnë për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës”, thuhet në postim./Kosovarja-ks.com