JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

SONDAZHI/ 93% e votuesve: Nuk jemi dakord që pacientëve të shtruar në spitalet Covid nuk iu lejohet telefoni
Shkruar nga: A Gjoni | Publikuar më: 14/08/2020 22:15

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nuk ndodh në asnjë vend të botës… Pacientët shqiptarë të infektuar me koronavirus dhe të shtruar në spitalet COVID nuk lejohet të mbajnë telefon me vete.

Një absurditet i tillë nuk është parë në asnjë vend të globit pasi të gjithë jemi dëshmitarë të lajmeve nga bota, ku familjarët përshëndesin në video të afërmit e tyre të shtruar në spital.

Videot kanë prekur zemrat e të gjithëve por duket se në Shqipëri askush nuk mendon për familjarët e të shtruarve dhe për vetë pacientët të cilët në momentet më të vështira të jetës kanë nevojë të kenë mbështetjen e familjes.

Lidhur me këtë vendim të qeverisë shqiptare në bashkëpunim me shëndetësinë, JOQ Albania ka hartuar një pyetësor ku u drejtohet qytetarëve nëse janë dakord me moslejimin e telefonave celularë tek pacientët.

Pyetja e shtruar ishte:

Deri më sot asnjë pacienti që shtrohet në spitalet COVID në Shqipëri, nuk i lejohet të mbajë telefon me vete. A jeni dakort me këtë?

93% shprehen kundër një vendimi të tillë absurd ndërsa kujtojmë se niveli i mosbesimit lidhur me shifrat e raportuara çdo ditë nga qeveria për koronavirusin vijon të mbetet i lartë tek shqiptarët.