JOQ Albania
Home

Harrojeni azilin, ky i ri laçjan ju tregon si mund të bëni lekë në Shqipëri
Shkruar nga: | Publikuar më: 26/10/2016 18:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Shumë të rinj sakrifikojnë jetën e tyre për të ikur jashtë shtetit në mënyrë që të krijojnë një të ardhme më të mirë. Kështu, teksa shumë djem hipin në kamionë për të mbërritur në Angli, apo kërkojnë azil për të përfituar qëndrim në Gjermani, ky i ri laçjan sjell një tjetër mënyrë për të bërë lekë.

Ai shprehet se të rinjtë nuk kanë pse të ikin nga vendi i tyre, sepse edhe duke punuar, ata mund t’ia dalin.

Siç tha dikur dikush: punë ka, por duhen profesionistë.

Prsh jeta osh qef. Ndërkohë që të tjerët e kanë harru vlerën e rakisë dhe e kanë mendjen për të kërku azil. Ju bëj thirrje të gjithë të rinjve shqiptarë që nuk ia dinë vlerën vendit të tyre, të mos largohen por të punojnë. Kjo foto është bërë në Laç, ju përshëndes.

raki