JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

E tregojnë studimet, fotot me filtra në Instagram janë më të dështuarat
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 28/01/2020 15:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Të përdorni flitrat e Instagramit për të realizuar fotot do t’iu sjellin më pak “pëlqime”. Kjo është sipas një studimi të kohëve të fundit ku është vërtetuar që një foto me filtra si kurora me lule apo fytyra e maces, kanë më pak pëlqime se një foto e realizuar pa filtra.

Një tjetër detaj interesant është se fotot që përmbajnë pamje sociale kanë më shumë pëlqime. Foto të tilla iu bëjnë të ndiheni relativisht më të pasur dhe ndryshe nga të tjerët, pasi ju mburreni me punën tuaj.

Për të kryer studimin e tyre studiuesit bënë një kërkim të fotove me hashtagun selfie dhe përdorën rreth 2000 shembuj për të matur suksesin dhe për të nxjerrë përfundimin se një foto pa filtra është më pak e pëlqyer se ajo me filtra.

Risultati immagini per filter picture on insta