JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Tinder shton “butonin panikues”, nga sot vihet në funksion
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 28/01/2020 14:36

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Tinder shton “butonin panikues” që lejon ndjekësit të njoftojnë policinë nëse ndiehn në rrezik gjatë një takimi. Ky buton do të jetë i disponueshëm në USA nga 28 Janari, pra nga sot.

Tinder do të njoftojë se kur do të jetë i disponueshëm edhe në shtete të tjera. Firma ka bashkëpunuar me aplikacionin e sigurisë Noonlight për të dhënë funksionin.

Noonlight është i njohur për teknologjinë e tij që mund të gjurmojë vendndodhjen e përdoruesve dhe t’u mundësojë atyre të njoftojnë autoritetet nëse ndjehen të pasigurt.

Ky tipar do t’u kërkojë përdoruesve të ngarkojnë saktësisht kur dhe ku po shkojnë në një datë dhe kë po planifikojnë të shohin.

***

Burimi: HdBlog|Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania