JOQ Albania
Home

Çdo femër duhet ta dijë këtë truk me pecetën e linesit
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 17/10/2016 11:34

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Capture
Të gjitha femrat në të gjithë botën përdorin pecetat e linesit, por njëkohësisht ato duhet të dinë se këto peceta mund të përdoren fare mirë edhe për përdorime të tjera të dobishme dhe jo vetëm për të përballuar gjakderdhjen menstruale. Këto peceta mund t’i përdorni për shumë përdorime të ndryshme dhe gjëja më e mirë e tyre është se mund të blihen kudo dhe lirë.

Ja disa nga përdorimet e tjera të pecetave lines:

1-Përdorini për të mbuluar dhe mbrojtur plagët
2-Përdorini për të filtruar ujin përpara se ta zieni për ta pirë
3-Përdorini ato për të rritur fara fasulesh apo jonxhe
4-Përdorini për të pastruar pisllëqet e lagura
5-Përdorini ato për të kontrolluar djersitjen
6-Përdorini si mbushje për gjoksin