JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Adobe lëshon Aero, aplikacionin e saj për autorizim AR
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 04/11/2019 18:51

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ambiciet e Adobe rreth realitetit të shtuar (AR) nuk janë sekrete – ka shumë mundësi për ndërtimin e mjeteve të duhura të projektimit për zhvilluesit e AR, për të gjitha. Në ngjarjen Max të vitit të kaluar, kompania së pari demostroi aplikacionin e saj të autorizimit Aero AR, dhe sot, po e lëshon atë për publikun si një aplikacion falas në iOS dhe si një beta private në desktop.

Ideja e përgjithshme që qëndron pas Aero është të lejojë projektuesit të ndërtojnë përvoja të AR pa kodim. Ajo ofron një ndërfaqe vizuale të përdoruesit dhe ofron udhëzime hap pas hapi për ndërtimin e skenave të AR, të cilat mund të përfshijnë pasuritë ekzistuese nga biblioteka juaj Cloud Creative, si në 2D ashtu edhe në 3D. Pasi të keni mbaruar, botimi i skenës në aplikacionin Aero kërkon vetëm disa klikime.

"Për marketing dhe markë, në tregti me pakicë dhe tregti, udhëtime dhe kohë të lirë, mësim dhe art, AR po zgjerohet në të gjitha industritë. Sidoqoftë, sot, krijimi i përmbajtjes AR me cilësi të lartë është i kushtueshëm, kërkon kohë dhe komplekse. Vizioni ynë është ta transformojmë këtë proces dhe t'u mundësojmë të gjithë stilistëve të eksplorojnë atë që është e mundur me 3D dhe AR. "