JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Illustrator në iPad në vitin 2020
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 04/11/2019 18:42

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Adobe do të sjellë një nga programet e saj të imazheve dhe grafikëve në klasën e desktopit në iPad: Illustrator, i cili është vendosur të fillojë ne 2020, njoftoi kompania sot në konferencën e saj vjetore MAX. Vitin e kaluar, Adobe njoftoi një plan të ngjashëm për të ofruar Photoshop për iPad.

Illustrator për iPad është ende në zhvillim "të hershëm", tha ndërmarrja, kështu që ne nuk dimë saktësisht se si do të duket në lidhje me versionin e desktopit. Por do të përqendrohet në shfrytëzimin sa më të madh të prekjeve dhe inputit me bazë Pencil Apple, të cilat janë unike në dispozicion të iPad-it. Ashtu si me Photoshop, dokumentet e krijuara në njërën platformë do të jenë në dispozicion me besnikëri të plotë për tu modifikuar tek të tjerët përmes depozitimit Creative Cloud.

Aplikacioni do të jetë në dispozicion në një beta private të kufizuar që fillon menjëherë, por grupi i atyre që kanë qasje do të mbetet shumë i ngushtë derisa Adobe të ketë arritur të marrë më tej në procesin e zhvillimit. Sidoqoftë, mund të regjistroheni për të regjistruar interesin tuaj, dhe mbase do të keni qasje dikur më herët se fillimi zyrtar për të ndihmuar në procesin e betës dhe ndërtimit.