JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Spotify lëshon një aplikacion të dedikuar fëmijëve
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 31/10/2019 17:02

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në një lëvizje për të rritur abonimet familjare në aplikacionin e tij, Spotify këtë mëngjes njoftoi nisjen e një aplikacioni të dedikuar fëmijeve, i cili u lejon fëmijëve tre e lart të dëgjojnë muzikën e tyre, online dhe offline, si dhe të eksplorojnë listat e dëgjimit dhe rekomandimet e zgjedhura nga ekspertët , dhe me shumë. Përzgjedhja e muzikës gjithashtu filtrohet në mënyrë që këngët të mos kenë përmbajtje të qartë.

Nisja është e para në hapësirën në internet për transmetimin e muzikës, ku fëmijët në planet muzikore të prindërve zakonisht futen përmes të njëjtit aplikacion – thjesht me një hyrje të ndryshme. Por Spotify beson se fëmijët meritojnë hapësirën e tyre, ku muzika që ata dëgjojnë është e disponueshme në një mjedis pa reklama, ku rastësisht nuk do të ndeshen me vargje që prindërit nuk e pranojnë dhe ku përmbajtja është e kuruar nga redaktorët.

Aplikacioni përfshin kategori si Filma & TV, hitet kryesore, Aktivitetet (kohën e gjumit, detyrat e shtëpisë, kohën e lojës, etj.), Zhanret, sezonale, Spotify Originals, artist / grupe dhe Tregime. Listat për luajtje programohen të gjithë nga redaktorët njerëzorë, jo nga algoritmet, dhe zgjidhen me anë të një grupi udhëzimesh për atë që është e përshtatshme për fëmijët.