JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

AirPods Pro vendosin standartin e ri
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 30/10/2019 16:55

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

"Këto kufje 250 dollarë veshësh janë të këndshëm." Kjo është gjëja e parë që unë i shkrova një bashkëpunëtori pas kutisë dhe provës në AirPods të ri. Pasi i veshi nëpër rrugët e qytetit të Nju Jorkut, në metro dhe në disa kafene, ajo review vlerësohet si e saktë.

Ja edhe disa fjalë të tjera: Janë super të rehatshme. Kam përdorur shumë kufje të ndryshme Bluetooth. Eshtë një perk i çuditshem i punës sime. AirPods Pro janë ndoshta më të rehatshmit, me përjashtim të mundshëm të Powerbeats Pro, një tjetër iniciative e prodhuar nga Apple.

Këto kanë shumë më pak të ngjarë të bien ndërsa i nxirrni nga xhepi. Nëse ju humbni një, Apple do të shesë zëvendësime.

AirPod-et e reja, nga ana tjetër, thjesht varen të qetë. Kjo është një fitore e madhe për ata që kanë përjetuar siklet në vesh nga të gjitha llojet e modeleve të ndryshme. Kuptohet, çdo vesh është unik, dhe jo të gjithë do të kenë të njëjtën përvojë. Ndërmarrja ka bërë shumë për të korrigjuar ankesat në lidhje me AirPods origjinale, duke përdorur një model më ergonomik dhe më në fund duke u dorëzuar te këshillat e silikonit.