JOQ Albania
Home

Ja si mund të ndizni zjarr me limonin
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 26/03/2016 8:37

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

zjarrLimonin mund ta përdorim në ushqime, gatime, në lëngje, por ju nuk e dini që ai përdoret edhe për diçka tjetër shumë të rëndësishme. Limoni shërben edhe për ndezjen e zjarrit. Nëse vendosni të shkoni për kamping në mal dhe do t’ju duhet të ndizni zjarrin, por keni harruar shkrepësen, çakmakun apo mjete të tjera që përdoren për të, vjen zgjidhja.

Një përdorues i YouTube ka postuar një video ku tregon se si mund ta ndizni zjarrin me limon, i vendos sipër tij disa gozhda dhe pas disa veprimeve arrin që të ndez zjarrin.

Shikoni videon për të mësuar procesin që ndiqet.