JOQ Albania
Home

Si të hiqni aromat e pakëndshme nga duart tuaja
Shkruar nga: | Publikuar më: 23/03/2016 13:28

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

si te
Askujt nuk i pëlqejnë aromat e pakëndshme si ato të qepëve apo të hudhrave. Këto të fundit i përdorim shpeshherë në gatime të ndryshme, ndaj është e pamundur shmangia e tyre.

Nëse doni të largoni aromat e pakëndshme, veproni në këtë mënyrë:
Shtoni lëkurën e agrumeve (p.sh. limon, portokall etj.) në ujë të nxehtë. Lëreni të ftohet dhe hidheni ujin në një shishe dhe spërkateni lëngun në duart tuaja.

Në këtë mënyrë, ju do të largoni aromat e pakëndshme.