JOQ Albania
Home

Nga presidentët tek kardinalët që vdiqën gjatë aktit seksual, ky ishte pozicioni si u gjendën
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 13/12/2017 14:44

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Burra të famshëm që vdiqën teksa kryenin marrëdhënie seksuale kanë hyrë në histori. Ndonëse janë dhënë versione të ndryshme në kohën që jetonin, e vërteta e vdekjes së tyre është shpjeguar më vonë.

Më poshtë do të njiheni me disa prej tyre që nga presidenti i Francës deri tek kardinali i saj, të cilët para se të vdisnin mendohet se kanë qenë duke bërë seks.

Po ashtu në histori ka hyrë dhe një Papë. Ai është Giavanni XII në vitet 937-964. Ai ishte i famshëm për jetën e tij të shthurur, vdiq nga një atak kardiak gjatë një akti seksual.