JOQ Albania
Home

Si t’i vishni xhinset pa përdorur duart
Shkruar nga: | Publikuar më: 15/05/2016 14:40

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kjo vajzë ka një talent mjaft të veçantë. Danjela Lujan është bërë e famshme për shkak të taleniti të saj se mund të veshë xhinset pa i përdorur duart. Meksikania shihet duke veshur xhinse mbi një çati shtëpie dhe kjo video po bën namin në rrjet tashmë.

Vajza i vesh xhinset brenda 90 sekondash vetëm duke u përdredhur, ndërsa duart i përdor vetëm për t’i mbërthyer ato në bel.