JOQ Albania
Home

Përdorimet magjike të Listerinës, jo vetëm pastrimi i dhëmbëve
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 21/03/2017 15:03

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nëse mendoni se Listerina ka vetëm një funksion, atë të pastrimit të gojës, po ju themi se e keni shumë gabim. Listerina mund të përdoret në shumë funksione nga sa ju  kishit menduar. Një nga ato është të merrni pak pambuk dhe të pastroni sqetullën tuaj.

Do të ndjeni të pastër dhe të freskët për orë të tëra, por jo vetëm kaq ju mund edhe të kuroni shputat tuaja, nëse i keni të acaruara, ndjeni skuqje apo janë të rrjepura për shkak të ripërtëritjes së lëkurës.

Listerian do t’ju ndihmoj edhe nëse keni probleme me zbokthin. Para se të laheni masazhoni kokën me listerinë dhe mbaheni për disa minuta të mbështjellë me një peshqir të pastër. Të gjitha këto efekte magjike të Listerinës vijnë, pasi ajo ka përbërje mentol dhe alkool.