JOQ Albania
Home

Nuk e njihni të dashurën tuaj? Kjo video do t’ju ndihmojë
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 05/05/2016 11:53

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kureshtja e njerëzve për të ditur nëse një vajzë e ka bërë gjoksin apo jo, ka shtyrë modelen tajlandeze të regjistrojë një video që tregon sesi mund të dallohet diçka e tillë. Wichooda Cheychom një modele tajlandeze shpjegon me detaje si mund të kuptohet kur një gjoks është i bërë.

Sapo vajza ka postuar një video të tillë në mënyrë të menjëhershme është bërë virale në internet duke u parë nga njerëz të shumtë. Që të zbuloni diçka të tillë ju duhet të keni marrëdhënie intime me një vajzë sepse kjo metodë kërkon që të jeni i afërt aq sa për të pasur mundësi që të shikoni gjoksin e saj në errësirë me dritën e celularit.

Fikini dritat në dhomë dhe ndizni dritën e celularëve. Drejtojini dritat e dy celularëve drejt gjoksit të saj. Nëse e ka bërë gjoksin, ai fillon të ndriçohet në errësirë.