Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Shkruar nga: B Hasi | Publikuar më: 06.03.2024, 08:19

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër, më 06.03.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Për shkak të këtyre punimeve në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jezerci (kodi: 40042003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Baza e Asfalltit (kodi: 41000005) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Baza e asfaltit, Jeta e re, Gracka e Vjetër, Topliqan dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ngritja e një shtylle të tensionit të mesëm në degëzimin 10kV për tek TS Kulla Grackë e Vjetër si dhe bartja e rrjetit përmes dy konzollave-anije të tensionit të mesëm.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV J16 Ylli 2 (kodi: 40042016 ) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Pjesërisht objekte banimi në rrugët (Enver Topalli, Hivzi Sylejmani, beteja e Koshares dhe Skënderbeu)

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

LP 10kV Kërnina (kodi: 54000006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dubravë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Bellopojë, Shushicë dhe Shushicë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Poslishta (kodi: 30035006) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Poslishtë, Grazhdanik, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e konzollave dhe përçuesit në shtyllat e reja N59 – N63.

Mitrovicë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV J16 Qirezi (kodi: 74000004) nga ora 08:30 deri 09:00 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Baks, Dashevc (një pjesë), Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagja: Berbatovci dhe Gërguri, Gradicë, Gradicë – Lagja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagaj: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20) [kV] Skenderaj

Nga Dalja 10[kV] Qirezi do të ndërprehen në Stabiliment këto NS 10/0.4kV nga ora 08:30 deri 17:00

1.TS 10/0.4kV Prellovcë-1 (kodi: 74000004017)

2.TS 10/0.4kV Prellovcë-2 (kodi: 74000004018)

3.TS 10/0.4kV Krasaliqë-2 (kodi: 74000004020)

4.TS 10/0.4kV Graniti Com (kodi: 74000004038

Vendet: Fshatrat: Prellovcë, Krasaliq dhe Beqiq.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e përçesit të ri sipas projektit: Feeder 4- Llot19.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10[kV] Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV Denji (kodi: 82081007) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV J03 Spitali (kodi: 81000128 ) nga ora 12:00 deri në orën 13:00

Vendet: Spitali Regjional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – bizneset.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

3.

TS 35/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Gjakova 1 (kodi: 81000115) nga ora 12:00 deri në orën 13:00

Vendet: rruget: Rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Vashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i TS 10/0.4kV.

4.

TS 35/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV J07 Raq Moglica (kodi: 81000117) nga ora 12:00 deri në orën 13:00

Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

5.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malisheva (kodi: 82082004) nga ora 07:45 deri në ora 08:30

Vendet: rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku, 612 Uiliam Uoker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator), dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, shtrëngimi i përçuesve të tensionit të mesëm.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Binqa (kodi: 61067008) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Mogillë, Kabashë, Rafshina, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binqë.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, pastrimi i degëve në qytet, afër tensionit të mesëm.

FACT CHECK: Synimi i JOQ Albania është t’i paraqesë lajmet në mënyrë të saktë dhe të drejtë. Nëse ju shikoni diçka që nuk shkon, jeni të lutur të na e raportoni këtu.
Më të Lexuarat
Shkarkoni aplikacionin JOQ ALBANIA në platformat
Më të fundit