NimiTV vjen me pakon më të re Pako SHQIP + me ofertë për vetëm 89.99€ për 12 muaj abonim.

Në këtë pako ju do të keni 240 kanale shqip, mbi 20 liga sportive të kategorive të sportit si: futboll, basketboll dhe sporte të tjera si dhe ekskluzivisht për diasporë Big Brother VIP Kosova

Instalo aplikacionin falas për Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android TV, Apple TV, Amazon TV, Roku TV etj.

Qendra e thirrjeve dhe kujdesi ndaj klientit në Nimi TV është 24/7, andaj në qoftë se keni ndonjë pyetje, apo kërkesë për sqarim, kontaktoni përmes ueb faqes www.nimitv.com, apo duke telefonuar pa pagesë në numrat e kontaktit të listuar më poshtë:

Zvicër +41-44-578-88-99

Gjermani +49-221-59988956

Angli +44-2-03-139-9024

Greqi +30-211-1983848

Itali +39-06-83364687

Australia +61-2-6188-4899

Austri +43-720815633

Norvegji +47-21-95-49-06

Suedi +46-8-535-278-12