JOQ Albania
Home

Tërë jetën i keni lidhur këpucët në mënyrën e gabuar prandaj mësoni si duhet bërë lidhja e tyre
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 27/04/2016 14:40

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Kjo ndoshta tingëllon qesharake, por gjasat janë të mëdha që i këpucët i keni lidhur gabimisht tërë jetën. Kjo është këshilla e stilistit Eshli Veston, dhe do të bindeni pasi ta shikoni mënyrën e duhur.

Mos e merrni si diçka që s’ka rëndësi, mësoni këtë të re që më parë nuk e dinit. Shikoni videon e mëposhtme lidhja e këpucëve futet në listën e gjërave që duheshin bërë më mirë.