JOQ Albania
Home

Këto 5 sekrete mbajini për vete, bëni mirë mos t’ia thoni askujt
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: 24/04/2016 14:57

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Capture
Na ndodh shpesh që të kemi nevojë të shprehemi me dikë. Qofshin momente të lumtura ose jo, e kemi shumë të nevojshme t’ia themi dikujt.

Mirëpo, kini kujdes jo të gjitha gjërat që i thoni të tjerëve, duhet t’ia thoni vërtetë. Është shumë e rëndësishme që disa gjëra t’i mbani për vete.

Këto janë 5 sekrete që nuk duhet t’i ndani me askënd.

1-Ambiciet tuaja më të thella

Pse t’i ndani kur nuk i keni realizuar akoma. Kur të arrini t’i bëni realitet atëherë thojini.

2-Veprat e mira që keni bërë

Kur ta bëni të mirën nuk keni pse të mburreni tek të tjerët, sepse përndryshe pse e keni bërë këtë të mirë.

3-Sekretet e jetës personale

Sidomos sekretet, ato janë shumë të rëndësishme për ju dhe në fakt ju përkasin vetëm juve. Pse t’i ndani me të tjerët, janë tuajat. Edhe nëse ju japin stres nëse ua tregoni të tjerëve nuk do të thotë se stresi do të reduktohet.

4-Dituritë tuaja që ju dallojnë nga të tjerët

E dini cili është sekreti i të qenit më i miri. Më i miri nuk ka brinjë, thjesht zotëron një informacion më tepër se çdokush tjetër. Nëse ju e keni këtë informacion, pse ta ndani me të tjerët?

5-Konfliktet familjare

Çfarë ka shtëpia, nuk duhet ta dijë komshiu. Kini kujdes problemet e shtëpisë duhet të ngelin aty, të tjerët nuk kanë pse i marrin vesh.