JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Rama: Ja shikojeni se sa lekë i kemi marrë oligarkëve!
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 23/02/2021 11:40

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Edi Rama ka dalë sot ne një konferencë për shtyp, ku ka zgjedhur të flasë për ekonominë. Teksa zgjedhjet po afrojnë, ai kërkon të dalë i pastër në sytë e shqiptarëve. Këtë, është përpjekur ta tregojë nëpërmjet parave që shteti ka marrë nga oligarkët. Ai ka treguar një grafik dhe thekson se shifrat janë të larta. Megjithatë Rama nuk ka treguar një grafik se sa kanë dhënë taksapaguesit shqiptarë për oligarkët.

Rama u shpreh:

Ja shikojeni sa para u ka marrë shteti oligarkëve. Shikoni grafikun dhe merrni një sharrë për ta sharruar.

KË DO VOTONI MË 25 PRILL?