JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Uber vazhdon testimin me Uber Eats.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 28/10/2019 17:19

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Uber është duke shitur përvoja ushqimore të tilla si klasa gatimi dhe darka multi- course në aplikacionin e tij për ofrimin e ushqimit sipas kërkesës, Uber Eats, nën një skedë të re Moment, për Forbes, i cili raporton për një provë në shkallë të vogël që aktualisht po zhvillon në San Francisko.

Ai thotë se përdoruesit e Uber Eats në qytet kanë marrë një email që thotë se ata mund të rezervojnë Uber Moments për muajin tjetër, deri më 17 nëntor, me përvojat fillestare të prenotueshme si një klasë 75 $ në bërjen e dumplings kineze dhe një darkë nigeriane five- course me 55 $.

"Ne jemi gjithmonë duke menduar për mënyra të reja për të rritur përvojën e Eats," i tha një zëdhënës Uber Forbes kur u pyet për pilotin. Testi tingëllon i ngjashëm në koncept me përvojat të cilat Airbnb i ka përdorur në platformën e saj të kërkesës për strehim gjatë tre viteve të fundit – me dhjetëra mijëra përvoja që tani ofrohen në rastin e saj, duke ekzekutuar gamën nga ofertat ushqimore, në pothuajse gjithçka që mund të mendoni të dëshironi të bëni; turne për shëtitje, përkedhelje kafshësh, klasa të artit interpretues dhe kështu me radhë. Kompania ka modele për ndërtimin e asaj që CEO Dara Khosrowshahi e përshkroi muajin e kaluar si "sistemi operativ për jetën tuaj të përditshme".