JOQ Albania
Home

Vendimi drastik i UEFA-s, nuk ka më ndeshje Rusi-Kosovë
Shkruar nga: K Demiraj | Publikuar më: 18/10/2019 23:16

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

UEFA ka marrë sot një vendim të papritur dhe mjaft të rëndsishëm.

Asnjë skuadër nga Kosova, përfshirë edhe ekipet kombëtare, nuk do të ketë të drejtë të luajnë përballë ekipeve të Rusisë.

Nëpërmjet një komunikate zyrtare, instutucioni më i lartë i futbollit europian, ka njoftuar ditën e sotme, se Komisioni i Emergjencave, ka marrë vendimin për të shmangur ndeshjet mes Kosovës dhe Rusisë.

Për shkak të rreziqeve që lidhen me ndeshjet mes ekipeve nga Rusia dhe Kosova, Paneli vendosi që këto dy vende të mos kenë të drejtë të përballen mes tyre në garat e UEFA-s.

Në njoftim thuhet:

Duke marrë parasysh rreziqet e sigurisë që lidhen me ndeshjet mes ekipeve nga Rusia dhe Kosova, Paneli vendosi që këto dy vende të mos kenë drejt të përballen mes vete në garat e UEFA-s deri në një njoftim të ardhshëm.