JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Nga 1 korriku Maqedonia pa roaming me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnjën dhe Malin e Zi
Shkruar nga: B Hasi | Publikuar më: 10/06/2021 14:36

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në profilin e tij në Facebook, ka shkruar se roamingu nga Maqedonia duke filluar nga 1 korriku nuk do të vlejë për Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnja dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi.

“Nga 1 korriku pa roaming me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnjën dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi!”, shkruan Osmani.