JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Të zhgënjyer banorët e Selenicës ngrihen në protestë, kundërshtojnë anulimin e lotit të 4 për rrugën e “Lumit të Vlorës”
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: 16/10/2020 20:00

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në Selenicë të Vlorës ishte projektuar një lot i 4 për rrugën e "Lumit të Vlorës", mirëpo ky projekt është anulluar. Për këtë banorët, janë grumbulluar duke kundërshtuar ndërprerjen e punimeve të rrugës pasi ky anullim do të pamundësoj zhvillimin ekonomik të zonës. Theksojmë se nëse do të bashkohet autostrada Levan-Tepelenë me rrugën e “Lumit të Vlorës”, banorët do të kenë mundësi aksesi në rrugën nacioniale.

Në një prononcim për FaxNews banorët kërkuan nga qeveria mbajtjen e premtimit të bërë në vitin 2017 dhe mosanulimin e lotit 4 të rrugës në fjalë.

Banorët:

Selenica priste që kjo qeveri ta zgjidhte këtë problem, pasi nga 2013 ky komunitet ka votuar 100% për këtë qeveri. Dolëm shumë të zhgënjyer pasi i votuam duke i besuar këtij premtimi. Shumë banorë investuan në ullinjë dhe vreshtari, me shpresën se do të ndërtohej rruaga dhe do të kishte zhvillim ekonomik në zonë. Mbetëm shumë të zhgënjyer se ky premtim elektoral nuk u mbajt.

EMISIONI 'ME XHAXHIUN'

EMISIONI 'ME XHAXHIUN'

Publiée par Fax Web sur Vendredi 16 octobre 2020