JOQ Albania
App Store
SHKARKO
Home
JOQ Albania

Gara me makina deri në orët e para të mëngjesit, të rinjtë prishin qetësinë publike
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 01/08/2020 16:37

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Makina superluksoze janë rrethuar nga policia pasi shoferët e tyre garuan përmes lagjeve të pasura të Londrës gjatë mesnatës së kaluar. 18 oficerë policie rrethuan makinat ndërkohë që të dhënat e shoferëve u kontrolluan. Policët gjetën makina të cilat nuk kishin targa të plota dhe lëshuan paralajmërime për ndotje akustike pasi shumë banorë telefonuan për t’u ankuar. Mes makinave të cilat ishin përzgjedhur për të garuar kishte marka të tipit, Lamborghini, Porsche, BMW etj.

Burimi: Daily Mail Përktheu dhe përshtati: JOQ ALBANIA