JOQ Albania
Home

Varfëria kap majat, shqiptarët mbjellin qepë në liqenin e Viroit
Shkruar nga: L Çela | Publikuar më: 16/02/2020 18:36

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një qytetar ka dërguar një mesazh në redaksinë e JOQ Albania ku është përballur me një fenomen të pa parë ndonjëherë. Ai shkruan se kishte dalë për qejf nga liqeni i Viroit në Gjirokastër, kur shikon te parku një 'kopsht' të vogël të mbushur me qepë të mbjellura.

Kjo gjë i ka bërë përshtypje qytetarit, i cili ka dërguar edhe një video bashkëngjitur mesazhit.

Mesazhi i qytetarit:

Mirdita sot kam dal per qejf nga liqeni i viroit gjirokaster dhe m beri pershtypje si e kan kthyer parkun n bace personale per t mbiell qep

Varfëria ka kapur majat në vendin tonë, ku shumë qytetarë shqiptarë jetojnë në kushte aspak të mira. Pagat e ulëta dhe jeta pa prespektivë ka bërë që shqiptarët të bëjnë çdo gjë të mundur për të përballur vështirësitë dhe varfërinë në vend.