JOQ Albania
Home

Shpërndahet Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut, edhe zyrtarisht me 12 prill mbahen zgjedhjet parlamentare
Shkruar nga: B Hasi | Publikuar më: 16/02/2020 17:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Shpërndahet Kuvendi, Maqedonia e Veriut edhe zyrtarisht më 12 prill do të ketë zgjedhje. Kuvendi vazhdoi me seancën e 137, ku në rend dite ishte shpërbërja e Kuvendit.

Për shpërbërjen e Kuvendit votuan 108 deputetë, asnjë kundër dhe të përmbajtur.

Tani edhe zyrtarisht, Maqedonia e Veriut më 12 prill do të shkojë në zgjedhje të reja parlamentare.

Kjo ishte përbërja e nëntë parlamentare që nga pavarësimi i shtetit.