JOQ Albania
Home

Heqja e depozitave, banorët kundër vendimit të bashkisë: Nuk furnizohemi me ujë 24 orë
Shkruar nga: L Çela | Publikuar më: 16/02/2020 16:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Shumë qytetarë janë ankuar nga vendimi i bashkisë për heqjen e depozitave, duke mos e marrë parasysh fare. Ata shprehen se në banesat e tyre mungon furnizimi 24 orë me ujë të pijshëm.

Shumë prej tyre i janë drejtuar Dajtit, ku me shishe të shumta paraqiten për të mbushur ujë dhe për tu furnizuar. Qytetarët shprehen se i kanë të domosdoshme depozitat pasi Tirana nuk furnizohet 24 orë me ujë të pijshëm.

Ja si shprehen ata:

Nuk kemi me çfarë të furnizohemi.
Si mund të hiqet depozita kur ti nuk sjell ujin?

Ka edhe nga ata që theksojnë se shpeshherë uji mban erë të keqe.

Vendimi i heqjes së depozitave nga pallatet erdhi si pasojë e tërmetit të fuqishëm të 26 nëntorit, ku u tha se mund të sjellë rrezik.