JOQ Albania
Home

Nuk përmbahet djali nga liqeni, vetëkënaqet para syve të vajzave
Shkruar nga: V Gashi | Publikuar më: 13/02/2020 15:10

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Ndonëse jemi në 2020-ën, episodet e turpshme vijojnë të marrin përmasa të frikshme në vend.

Maniakët kanë marrë një tjetër "trajtë" në Shqipëri dhe kanë nisur të shfryjnë epshin e tyre vend e pavend, kryesisht në Tiranë.

Liqeni Artificial i Tiranës konsiderohet si një prej vendeve, ku ndodhin më së shumti skena të tilla të shëmtuara.

I tillë është edhe rasti i mbërritur sot në redaksinë e JOQ Albania, ku një i ri ka zgjedhur të vetëkënaqet tek Liqeni.

Siç shihet dhe në videon e mbërritur në redaksinë e JOQ Albania, ai ka dalë haptazi fare në breg, i zhveshur terësisht, ku mund të dallohet qartësisht nga qytetarë të shumtë që tashmë kanë edhe frikë të shkojnë për xhiro nga liqeni, se mund të përballen me skena të tilla, aspak të hijshme.