JOQ Albania
Home

Do t’ju ikë truri, e dini se ku ndodhen këto fshatra “magjepsës”?
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: 14/01/2020 7:57

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Fortesa dhe momente historike. Shtëpi piktoreske dhe fusha të mbjedha me vreshta.

Fshatrat francezë janë ndër më piktoreskët në Europë. Franca mund të krenohet edhe me fshatrat, që vizitohen nga mijëra turistë çdo vit.

Në çdo qytet gjenden fshatra, me të cilët jo vetëm fshatarët që jetojnë, por edhe Franca mbarë krenohet me to. Disa prej godinave janë ndërtuar që në Mesjetë, apo edhe më herët.

Godinat dhe çdo gjë tjetër ruhen me fanatizëm. Me të vërtetë mbresëlënës dhe të shtojnë dëshirën për të vizituar këtë vend që duket si i magjepsur.