JOQ Albania
Home

GameClub ofron lojërat më të famshme për 4$.
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 25/10/2019 17:13

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Apple Arcade prezantoi idenë e lojërave celularë.. Google Play Pass shpejt pasoi si një mënyrë për t'u pajtuar me një koleksion të konsiderueshëm të dy aplikacioneve dhe lojërave në pajisjet Android. Sot, një startup i quajtur GameClub është duke filluar në Sh.B.A për të ofruar një alternative. Për 4,99 dollarë në muaj, konsumatorët celularë do të kenë mundësi të hyjnë në një bibliotekë që përfshin disa nga lojërat më të mira për të arritur ndonjëherë në App Store.

Për të qenë e qartë, GameClub nuk është një platformë e lojrave me cloud, si Google Stadia. Është një mënyrë për t'u abonuar në lojërat aktuale të Dyqanit të App, të ngjashme me Arcade. Sidoqoftë, në rastin e GameClub, përqendrimi nuk është në lëshimet e reja, por në lojëra cilësore që tashmë kanë rekorde të dëshmuara dhe vlerësime të larta.

Në fakt, shumë lojëra GameClub kanë bërë që listat e veta të lojrave të Apple "të vitit" të zgjedhura në mënyrë editoriale të Apple në vitet e kaluara. Dhe si lojërat e ofruara në Apple Arcade, ato nuk kanë reklama ose ndonjë blerje brenda aplikacionit.

Në nisje, biblioteka e GameClub përfshin më shumë se 100 tituj, me rreth gjysmën e disponueshme për t'u luajtur sot. Më shumë tituj do të përmblidhen çdo javë në muajt në vazhdim. Të kombinuara, lojërat kanë mbi 100 milion shkarkime kolektive, thotë kompania.Në GameClub, ju do të gjeni lojëra si: Super Crate Box, Hook Champ, Mage Gauntlet, Space Miner, Forget-Me-Not, MiniSquadron, Plunderland, Pocket RPG, Sword of Fargoal, Incoboto, Tales of the Adventure Company, Hook Worlds , Orc: Vengeance, Mr. Particle-Man, Legendary Wars, Deathbat, The Sath to Luma, Grimm, Zombie Match, Faif, iBlast Moki 2, Kano, Baby Lava Bounce, Run Roo Run, Gears dhe shumë të tjerë.